OK, jag är inte utbildad till kock, men jag behövde ett bra namn på bloggen så det fick bli Vegankocken.
Kom gärna med idéer på vad du vill se för recept på bloggen!
/Maria
OK, jag är inte utbildad till kock, men jag behövde ett bra namn på bloggen så det fick bli Vegankocken.
Kom gärna med idéer på vad du vill se för recept på bloggen!
/Maria
Hej,
Hittade din blogg igår och tycker att den är grym. Mycket tilltalande bilder och tydliga instruktioner. You rock. Många andra bloggar på ett ganska rörigt sätt.
Jag har en sajt som försöker lyfta fram veganbloggar. Tänk på den som en sökmotor där det går att söka på ingredienser och recept och sedan klicka sig vidare till bloggen som har receptet. Sajten stjäl alltså inte besökare från bloggarna utan att försöker få fler att hitta till dem. Mer veganism helt enkelt.
Det vore roligt att kunna koppla en bild till sökresultaten som kommer komma från din blogg. Om du har en eller ett par bilder på dig själv, köksbestyr eller liknande vore det spexigt. Vad sägs?
Om du inte vill att sajten ska indexera recept från din blogg så ser jag till att blocka dem – men det vore riktigt roligt att ha dig med på båten.
Om du har tankar om hur sajten kan utvecklas så är det också fantastiskt. Jag har bland annat funderingar om att också lyfta fram bra grejer som djurrättsorganisationer gör och uppmuntra besökare att stödja dem etc.
Allt det bästa,
em
Snygg blogg! Jag länkar dej! Länka tillbaka om du vill!
Ja hur kunde jag missa att länka till din blogg, den är ju grym!
Her var det utrolig mange fristende oppskrifter! Takk for en kjempefin blogg.
Bästa du! Bor du i Östergötland så kommer jag gärna och smakar din mat! Jag kan va din testdocka!!! Åhhh så himlans göttigt allt du gör!! Kram
Gu va snällt sagt 🙂
Hej!
Var det du som bakat de underbara godsakerna som såldes på Vegovision i år?
Jag åt den absolut godaste morotsmuffinsen och en ljus mjuk kaka med pärlsocker och kristyr. Tror det var nån gulgegga på den också.
Jag frågade efter recept och de gav mig namnet Vegankocken och kolla nätet som svar.
Jag vet inte om det var du eller om de tagit recepten från dig.
Med vänlig hälsning, Annica
Hej! Du har hittat alldeles rätt, vad kul att du gillade bakverken på Vegovision!
De mjuka kakorna med pärlsockret heter Philadelphiabullar och finns på denna blogg under Kakor. Morotsmuffinsen är tagna från den fina Vegan cupcakes take over the world, kan skriva Ned recepetet om du vill 🙂
Oj så snabbt du svarade! 😀
Här trodde jag att det skulle ta minst till efter alla helger och har väntat med iver att få veta så jag kan baka dem själv! 🙂
Ja, skriv hemskt gärna ned receptet på morotsmuffinsen! Min sambo älskar morotsmuffin men han är kräsen när jag vill byta ut mjölk och ägg mot annat. De här muffinsen var de godaste han ätit sa han. 🙂
Med vänlig hälsning, Annica
Åh, ser att du använt creamy spread i philadelphiabullarna. Har du något tips på annat man kan använda? Idag testar jag med vanlig Philadelphia men ett vegansk alternativ hade ju vart toppen!
Typiskt nog har Creamy Spread slutat tillverkats, men ibland kan en ha tur att få tag i Tofuttis alternativ. Gör du inte det bör Sour Supreme (vegansk creme fraîche) fungera, det har jag själv använt vid ett antal tillfällen just när det är för glasyr och det blir bra 🙂
Kanske dra ner lite på mängden Sour Supreme i så fall, och öka på margarinet.
Jag har bakat dem två gånger nu med Philadelphia och jag tycker att creamy spread var godare. Har inte lyckats få dem så fluffiga som de var på mässan, ska testa att baka utan varmluft nästa gång. 🙂 Sambon har nästan tryckt i sig båda plåtarna helt själv så jag tror att det var ätbara åtminstone. 😉
Jag gjorde dina rödbetsbiffar idag och de var helt fantastiskt goda!! Pepparsåsen till blev ”bara” vegetarisk med grädde och (med tre gånger så mycket peppar i 😊) även den helt ljuvlig. Den godaste husman vi ätit på länge så vi kommer definitivt kolla runt här i bloggen och ser fram emot att testa fler av dina rätter.
Tack!!
Tack för fina ord och käka på 🙂
Tack för en jättefin blogg och fantastiska recept!
Hej !
Härlig blogg och initiativ du har ! (:
Jag funderar på att starta ett projekt och skriva en vegan bok, kanske en kokbok t.o.m.
DEL1 – Informativt, grunder, hälsa, miljö
DEL2 – Berättelser, hur folk lever hel eller halvtid, deras övergång etc..
skulle du vara intresserad av att samarbeta? (:
MVH
Amy Redmo
Hej! Vilken intressant bok du har på gång, jag deltar gärna på något vis 🙂
Tack för en fin blogg och spridningen av veganrecept. Massa recept som ser smaskiga ut.
Hej. Hoppas hitta många recept här.
Gått ur alla vego grupper på FB då det alltid skulle visas bilder på djur som plågas med mera. Blev alltid lika illa berörd och orkade inte med dessa hemska bilder. ” Jo men det är väl därför du är vegetarian ” var den enda respons jag fick när jag gjorde inlägg om hur dåligt jag mådde av dessa plötsliga bilder i flödet. Ser fram emot en ”riktig” receptblogg här istället. Hälsningar Karin