Kombinationen pizza och bullar kan ju kanske vara den bästa någonsin. Testa själva! Utmärkt mellanmål för stora och små! Eller varför inte som del av en festbuffé?
Ingredienser (10-12 bullar)
- 1 förp färdig pizzadeg med tomatsås
- 150 g valfri vegansk skinka (t ex Astrid och Apornas Rökt sk*nka)
- 3 1/2 dl riven vegansk ost (t ex Astrid och Apornas Perfekt pizza)
Så här gör du:
- Sätt ugnen på 200°C.
- Öppna en förpackning färdig pizzadeg med tomatsås och rulla ut degen. Dra ev ut degen lite så att den blir lite tunnare.
- Bred på tomatsåsen
- Skär sk*nkan i strimlor och sprid ut på pizzabotten. Strö över riven ost. Rulla ihop degen längs med långsidan.
- Dela degen i bullar. Lägg på plåt med bakplåtspapper. Grädda i ugnen ca 15 minuter.
Strö ev på lite oregano vid servering. Mums!
Vilken toppenidé, jag kom på att jag gjorde såna pizzabullar för länge sedan, men nu är jag vegan så detta var ju bra 🙂