Vegansk makaronpudding

5 Dec

20121205-181707.jpg

Vegansk makaronpudding

5 dl snabbmakaroner
1 gul lök
Ca 200 g vegansk korv, t ex Astrid och apornas Gourmetkorv
2 dl riven sojaost, t ex Cheezly mozzarella
4 dl havregrädde
1 tsk salt, gärna örtsalt
1 krm svartpeppar

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Sätt makaronerna på kokning. Skala och hacka löken och häll i tillsammans med makaronerna. När de kokat färdigt häller du alltsammans i ett durkslag så det får rinna av.
3. Häll makaronerna och löken i en smord ugnsform.
4. Skär korven i tärningar och blanda ned i formen med makaronerna och ha i riven sojaost.
5. Rör samman havregrädde och kryddor. Häll detta över makaronerna.
6. Grädda i ca 25 min i mitten av ugnen. Låt stå i minst 5 min innan servering så att makaronpuddingen hinner stelna till sig tvärt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: