Glutenfria Mint Chocolate Cupcakes

17 Apr

 

Eftersom jag har en bekant som inte tål gluten experimenterar jag för fullt med glutenfria cupcakes. Sempers ”Fin Mix” har hittills gett väldigt goda resultat!

Receptet på cupcakesen ovan hittar du antingen i den fantastiska kokboken Vegan Cupcakes Take Over the World, eller på denna sida. Jag har förutom basreceptet även haft i 1 tsk pepparmintsolja i smeten. Glasyren är gjord av ca 2 dl florsocker, 0,7 dl mjölkfritt margarin, 0,5 dl kakao, 0,5 tsk vaniljsocker, o,5 tsk pepparmintsolja och 1 msk sojamjölk.

3 svar to “Glutenfria Mint Chocolate Cupcakes”

  1. Mila november 12, 2013 den 7:12 f m #

    Ser helt underbara ut!

    En fråga, som vegan äter man inte margarin – stämmer det? Ny och nyfiken på ämnet🙂

    Mila

    • Maria november 12, 2013 den 9:38 f m #

      Det stämmer! Dock funkar mjölkfritt margarin utmärkt🙂

      • Mila november 12, 2013 den 9:45 f m #

        Härligt! Tack för svaret!🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: