Vegansk saftig chokladkaka med glasyr

5 Mar

20120305-220346.jpg

Denna helt galet goda veganska chokladkaka smakade jag för första gången på en mustaschfest på Ålidhem, och den är absolut ett av de godaste bakverk jag ätit.

Glasyren går att variera på flera sätt. Själv tog jag 1 tsk pepparmintsolja och 1 msk vatten i glasyren istället för kaffe. Säkert funkar det även med romessens etc.

Jag har aldrig lyckats göra en så luftig och saftig kaka tidigare, this is a real winner!
Receptet finner du på denna fina blogg.

2 svar to “Vegansk saftig chokladkaka med glasyr”

  1. m juni 2, 2016 den 5:22 e m #

    hade du inte grädde eller nåt i frostingen för att göra den fluffig?😮

    • Maria juni 2, 2016 den 8:51 e m #

      Nä den blir inte så fluffig, mer kladdig🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: