Veganska fiskburgare med remouladsås

11 Maj

Som fiskburgare använde vi vegansk schnitzel som stektes och lades mellan ett par Friscoburgarebröd, de godaste hamburgerbröden helt klart!
Till detta serverades ugnsbakade potatisklyftor och morötter, samt en remouladsås.

Vegansk remouladsås

1 dl vegansk majonnäs (t ex Coop Extras lättmajonnäs)
2 msk bostongurka
1/2 msk kapris
Persilja eller dill
(Ev en skvätt pressad citron)

Rör ihop ingredienserna och servera till burgarna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: