Vegansk rödbetssoppa med ingefära och pepparrotsfraiche

29 Aug

Ingredienser

500 g rödbetor
2 potatisar
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
ca 4 cm färsk ingefära (eller 1 msk torkad)
1 msk olivolja
15 dl grönsaksbuljong
limesaft
salt och peppar
2 dl Sour Supreme
pepparrot

Gör så här

1. Skala och tärna rödbetor, potatis, lök, vitlök och ingefära. Fräs allt i olivolja. Tillsätt buljong och koka under lock tills allt är mjukt.
2. Mixa soppan slät med mixerstav, Smaksätt med limesaft, salt och peppar.
3. Smaksätt Sour Supreme med riven pepparrot ev. salt och peppar.
4. Servera rödbetssoppan med en klick pepparrotsfraiche och bröd.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: