Vegansk tortillatårta

9 Aug

Vegansk tortillatårta

4 pers
8 st tortillabröd

Färslager
2 pkt Santa Marias Vegetarian taco mix
2 dl krossade tomater
1 röd paprika
1 burk tacosås
salt och peppar

Spenatlager
200 g djupfryst hackad spenat
1st rödlök
I burk Sour Supreme (vegansk créme fraîche, finns i mataffären)
3 vitlöksklyftor
salt och peppar

1. Sätt ugnen på 200°. Gör den vegetariska tacomixen enligt paketet.
2. Vänd därefter ned tärnad paprika och tacosåsen.
3. Krydda med salt och peppar.

4. Finhacka rödlök och vitlök.
5. Fräs spenat, vitlök och rödlök och krydda med salt och peppar.
6. Ta röran från plattan och tillsätt Sour Supreme. Blanda ihop.

7. Lägg ett tortillabröd på en plåt.
8. Lägg på varannat lager köttfärsröra och vartannat lager spenatröra. Avsluta med spenatröran övanpå tårtan. Riv ev. vegansk ost och toppa med.
9. Gratinera i mitten av ugnen i 10-15 minuter. Servera gärna till en grönsallad med tomat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: