Tacopaj
Räcker till 4 luncher, eller 3 middagar beroende på hur mycket en äter.
Ingredienser pajdeg:
3 dl vetemjöl
125 g vegetabiliskt margarin
2-3 msk kallt vatten
Pajfyllning:
2 förpackningar Vegetarian Taco Mix från Santa Maria
2 dl krossade eller passerade tomater
2,5 dl vatten
15 körsbärstomater
1 förpackning Tofutti Sour Supreme (veg*sk créme fraiche)
150 g sojaost, gärna Cheezly’s Mozzarella
1 tsk paprikapulver
1. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen och tryck ned i en stor pajform. Ställ i kylen i 20 min.
2. Sätt ugnen på 225 grader.
3. Koka ihop tacofärsen enligt anvisningarna på förpackningen.
4. Häll färsen i pajformen och bred över Sour Supreme.
5. Halvera körsbärstomaterna och tryck lätt ned dem i pajen.
6. Riv osten och strö över pajen, pudra över paprikapulvret.
7. Gratinera i ugnen i 25 min.
Jag säger bara såååå himla gött det blev då!!!
Men kuuuul!! 🙂